Tietoa meistä

Riistaklubi ry on metsästysseura, joka on perustettu Haulikko- ja Kiväärikoulun kurssin käyneille ihmisille. Metsästysseuraan pääseminen tai metsästysmahdollisuudet eivät ole aina itsestäänselvyys jokaiselle metsästäjälle innokkuudesta huolimatta.  Riistaklubin tarkoitus onkin madaltaa kynnystä ja helpottaa metsästäjien ja metsästäjäksi haluavien ihmisten tietä harrastuksen pariin.

Riistaklubi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia osallistua erilaisiin jahteihin, metsästysaiheisiin kursseihin ja tapahtumiin. Riistaklubissa metsästyksen eettisyys on erityisesti huomioitu. Parhaat metsästyselämykset lähtee ammunnan harjoittelusta ja päättyy maittavaan riista-ateriaan. Tiivis yhteistyö ampumakoulujen kanssa auttaa kruunaamaan tulevat metsästyselämykset.